Spring Real Estate adviseert bij de verhuur van 552 m² kantoorruimte in Orion Campus Hoofddorp

Spring Real Estate adviseert bij de verhuur van 552 m² kantoorruimte in Orion Campus Hoofddorp

Spring Real Estate heeft Nexus Real Estate geadviseerd bij het sluiten van een nieuwe huurovereenkomst ten aanzien van ca. 552 m² kantoorruimte op de Orion Campus, Central building, aan de Siriusdreef in Hoofddorp.

Deze voormalige kantoor- en pakketsorteerlocatie van PostNL is in 2021 volledig gerenoveerd tot een hoogwaardige multifunctionele kantoorlocatie. Nexus heeft hierbij ingezet op een hoge kwaliteit kantoorruimte en klimaatbeheersing, in combinatie met diverse faciliteiten in de algemene ruimte

Orion Campus heeft in totaal 11.200 m² v.v.o. aan kantooroppervlak, verdeeld over drie losse gebouwen (East, West & Central). De campus biedt haar gebruikers een volledig ingericht conference centre met diverse vergaderzalen en een bar, gym en koffiebar/restaurant met een lounge terras. Daarnaast heeft Orion Campus op de begane grond een business center.

De nieuwe huurder zal vanaf 1 juli 2024 haar intrek nemen in de kantoorruimte op de begane grond, alsmede 8 parkeerplaatsen.

Gebouw Orion Campus maakt onderdeel uit van een grotere vastgoed portefeuille die sinds 2019 in beheer is bij Nexus Real Estate. Nexus werd bij deze transactie geadviseerd door Spring Real Estate.

Dit object is collegiaal in de verhuur met CBRE en BT makelaars.

Ook een kantoorruimte of bedrijfsruimte huren in Hoofddorp? Neem contact op via info@springrealestate.com of bel +31 (0) 20 658 95 98.

Reageren is niet mogelijk