Spring Real Estate adviseert bij de verhuur van 185 m² kantoorruimte in Amsterdam

Spring Real Estate adviseert bij de verhuur van 185 m² kantoorruimte in Amsterdam

Spring Real Estate heeft Forma Fund geadviseerd bij de verhuur van ca. 185 m² kantoorruimte aan de Joop Geesinkweg 501-801 in Amsterdam.

Het compleet gerenoveerde kantorencomplex “The Campus” waar Abnormal zich zal vestigen is gelegen aan de Joop Geesinkweg 501-801 te Amsterdam. The Campus is recentelijk gerenoveerd naar eigentijdse, hippe en vernieuwde kantoren in een multi-tenant omgeving. Op de begane grond van één van de vier kantoorgebouwen is een sociaal hart gecreëerd, waar men kan lunchen, ontspannen of vergaderen. De natuurlijke materialen en kleuren, verscheidenheid in meubilair en de nieuwe groene zones creëren een prettige werkomgeving. Tevens zijn de kantoorunits op de verdiepingen turn-key gerenoveerd.

“We zijn erg blij met ons nieuwe kantoor”, zegt Giovanni, oprichter van Abnormal. “Het is een mooie plek waar we onze klanten nog beter kunnen helpen.”

Abnormal biedt een breed scala aan online marketingdiensten, waaronder zoekmachineoptimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), webdesign en -ontwikkeling, branding en conversieoptimalisatie.

The Campus is collegiaal in de verhuur met Van Dijk ten Cate.

Wij willen alle partijen hartelijk danken voor de prettige samenwerking en wensen Abnormal veel succes op hun nieuwe locatie!

Ook een kantoorruimte of bedrijfsruimte huren in Amsterdam? Neem contact op via info@springrealestate.com of bel +31 (0) 20 658 95 98.

Reageren is niet mogelijk