Spring Real Estate adviseert bij aanhuur van circa 3.660 m² kantoorruimte in Amsterdam

Spring Real Estate adviseert bij aanhuur van circa 3.660 m² kantoorruimte in Amsterdam

Spring Real Estate heeft QWIC geadviseerd bij de aanhuur van een kantoorruimte aan de Disketteweg 53 in Amsterdam. Het betreft een kantoorruimte van 3.660 m² op de begane, tweede en derde verdieping.

In 2004 maakte een groep van 5 Nederlandse vrienden (waaronder Michiel Hartman, medeoprichter van QWIC) een fietstocht van zeven maanden – 10.000 km; van Beiroet naar Peking, dit resulteerde al snel tot nieuwe ideeën voor een eigen ontworpen fiets. QWIC is geïntrigeerd door de Oosterse technische kennis en geïnspireerd door het ruige landschap en de vindingrijkheid van de bewoners sloegen Taco Anema en Michiel Hartman in 2006 de handen in elkaar: Het ontstaan van QWIC.

Per 1 september 2022 is QWIC de nieuwe huurder van de ruimte. De verhuurder (een particuliere belegger) werd geadviseerd door Allington Real Estate Advisors B.V.

QWIC is momenteel gevestigd aan de Ouderkerkerlaan 150 te Amstelveen met haar showroom en haar kantoor aan de Pedro de Medinalaan. De reden dat QWIC gaat herhuisvesten is het verlangen naar een showroom en experience center in één gebouw.

Spring Real Estate bedankt alle betrokken partijen voor de prettige samenwerking en wenst QWIC veel succes toe op hun nieuwe kantoor!

Reageren is niet mogelijk