info@springrealestate.nl   +31 (0)20 658 95 98   Amsterdam | Den Haag | Arnhem | Utrecht
React B.V. verhuurt circa 160 m² kantoorruimte in Amsterdam

React B.V. verhuurt circa 160 m² kantoorruimte in Amsterdam

Spring Real Estate heeft React B.V. geadviseerd met de verhuur van circa 160 m2 kantoorruimte aan de Amstelveenseweg 864 H in Amsterdam. De nieuwe huurder is NeuroCare Group en vestigt zich langjarig op de begane grond. De kantoorruimte wordt ingrijpend verbouwd voorafgaand aan de opening van het kantoor.

Het karakteristieke kantoorpand bevindt zich in de buurt Buitenveldert Zuidwest. De achterzijde van het kantoorgebouw is gelegen aan het water, met een uitzicht op het Amsterdamse Bos. Daarnaast bevinden aan de weerszijden van de kantoorruimte diagonale raampartijen welke veel daglicht toelaten. Buitenveldert Zuidwest is gelegen aan het Amsterdamse Bos en nabij de Zuidas. Deze buurt is omgeven door winkels, horeca en groenvoorzieningen. Door de nabijheid van de A10 en de metrohalte Amstelveenseweg is de bereikbaarheid zeer goed.

NeuroCare Group is een wereldwijd opererende organisatie. In Nederland bieden zij ambulante geestelijke gezondheidszorg aan voor kinderen, jeugdigen en volwassenen waarbij therapie op maat aangeboden wordt aan de hand van een persoonlijke benadering. Met de aanhuur van de kantoorruimte aan de Amstelveenseweg opent zij een nieuwe vestiging in Amsterdam, naast de reeds bestaande vestigingen in Den Haag, Eindhoven, Groningen, Hengelo en Nijmegen.

Spring Real Estate heeft React B.V. geadviseerd gedurende de transactie.

Reageren is niet mogelijk