Lab Digital huurt circa 1.207 m²  in kantoorgebouw HELIX Utrecht

Lab Digital huurt circa 1.207 m² in kantoorgebouw HELIX Utrecht

Spring Real Estate heeft Lab Digital B.V. geadviseerd bij de onderhuur van circa 1.207 m² kantoorruimte in het nieuw gerealiseerde gebouw HELIX, gelegen op de 4e verdieping, alsmede 10 parkeerplaatsen.

Gebouw HELIX is een échte blikvanger gesitueerd langs de rijksweg A2. Het kantoorgebouw is onderdeel van het nieuwe stadscentrum ‘Leidsche Rijn Centrum’ dat in mei 2018 is geopend.

Lab Digital B.V. is gespecialiseerd in het leveren van creatieve en technologische geavanceerde producten, die zijn ontworpen om aan de behoeften van de klant te voldoen. De producten bestaan o.a. uit eCommerce oplossingen, content management oplossingen, Apps en Cloud architectuur.

Spring Real Estate adviseerde de huurder Lab Digital. Waltmann Bedrijfshuisvesting adviseerde de onderverhuurder bij de totstandkoming van de huurovereenkomst.

 

Ook kantoorruimte huren in Utrecht? Neem dan contact op met Edgar Willems, Partner Spring Real Estate Utrecht, via edgar.willems@springrealestate.com of via +31 (0)30 727 12 70.

Reageren is niet mogelijk