info@springrealestate.nl   +31 (0)20 658 95 98   Amsterdam | Den Haag | Oost-Nederland
Imagewharf verhuurt 1.003 m² kantoorruimte

Imagewharf verhuurt 1.003 m² kantoorruimte

Imagewharf B.V. heeft circa 1.003 m 2 kantoorruimte en 3 parkeerplaatsen aan de Danzigerbocht 45-N in Amsterdam verhuurd. De nieuwe huurder zal zich vanaf 1 april 2019 gaan vestigen in de spectaculaire ‘Pergola Unit’ van het complex.

Imagewharf is een ontwikkeling van Steengoed en in eigendom van een consortium van particuliere beleggers. Het is de nieuwe creatieve hub in de Amsterdamse Houthavens en gelegen op een steenworp afstand van de Jordaan. Overige huurders zijn onder andere Zoomin.TV, Jalt, Goosegraft, Netraco, Czar, NewMotion, Blockport, BALR, 0930 en Mobile Professionals. Deze ontwikkeling in de Houthavens is opgezet als een campus, waarbij de huurders de mogelijkheid hebben om te profiteren van gezamenlijke voorzieningen zoals food & beverages, de presentatieruimtes De Loft & De Lobby, glasvezel internet, e-cars en e-bikes, een stadpark en daktuinen. Daarnaast is er binnen en buiten plek om te werken, presenteren, netwerken en ontspannen.

Verhuurder Imagewharf werd gedurende deze transactie begeleid door Spring Real Estate. Huurder werd begeleid door Keij & Stefels.

Reageren is niet mogelijk