Green verhuurt circa 650 m² kantoorruimte aan 3 nieuwe huurders in Utrecht

Green verhuurt circa 650 m² kantoorruimte aan 3 nieuwe huurders in Utrecht

Spring Real Estate heeft Green Real Estate B.V. geadviseerd bij de verhuur van kantoorruimtes gelegen aan de Hollantlaan 2-14 in Utrecht. In het kantoorgebouw worden drie nieuwe huurders verwelkomt.

City Estate B.V. huurt per 1 juni 2022 een kantoorruimte van 134 m² op de tweede verdieping, gelegen aan de Hollantlaan 10. City Estate is specialist in het verhuren én beheren van residentieel vastgoed door heel Nederland. De opdrachtgevers van City Estate zijn zowel particuliere verhuurders als professionele vastgoedbeleggers.

University Housing B.V. huurt tevens een kantoorruimte van 237 m² op de tweede verdieping aan de Hollantlaan 8. University Housing is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het managen van vastgoed om daarmee huiseigenaren te ontzorgen. University Housing huisvest voornamelijk internationale studenten en young professionals in het midden- en hogere segment.

Tot slot is er een kantoorruimte van 278 m² verhuurt aan Saleem GGZ B.V. aan de Hollantlaan 2-4. Saleem GGZ streeft ernaar dat patiënten met behulp van hun zorg mentaal beter worden en een gezond/stabiel leven leiden. Saleem GGZ is expert in de interculturele zorg en behandeling binnen de GGZ.

Onlangs heeft Green Real Estate aangekondigd het naastgelegen gebouw de “Drommedaris” samen met familiebedrijf Fentener van Vlissingen nieuw leven in te blazen door er een nieuwe Dotslash vestiging in onder te brengen, de ‘place to be’ voor start- en scale-ups in de omgeving Utrecht.

Spring Real Estate bedankt alle partijen voor de prettige samenwerking en wenst de drie nieuwe huurders veel succes toe op hun nieuwe locatie!

Reageren is niet mogelijk