Forma Fund verhuurt circa 1.185 m² kantoorruimte in het gerenoveerde kantorencomplex “The Campus”

Forma Fund verhuurt circa 1.185 m² kantoorruimte in het gerenoveerde kantorencomplex “The Campus”

The Campus is recentelijk gerenoveerd naar eigentijdse, hippe en vernieuwde kantoren in een multi-tenant omgeving. Op de begane grond van één van de vier kantoorgebouwen is een sociaal heart gecreëerd, waar men kan lunchen, ontspannen of vergaderen. De natuurlijke materialen en kleuren, verscheidenheid in meubilair en de nieuwe groene zones creëren een prettige werkomgeving. Tevens zijn de kantoorunits op de verdiepingen turn-key gerenoveerd.

Met de upgradingswerkzaamheden heeft het kantorencomplex een geslaagde transformatie ondergaan naar een bruisende multi-tenant werk- en verblijfomgeving. Met de renovatie heeft Forma Fund vier nieuwe huurders mogen verwelkomen. In totaal is er ca. 1.185 m² kantoorruimte verhuurd aan Colorista B.V., Whayle B.V., VisuFarma B.V. en Grow up Digital B.V.

Spring Real Estate en Van Dijk & Ten Cate hebben Forma Fund geadviseerd bij de verhuur van kantoorruimtes gelegen aan de Joop Geesinkweg 501-801 in Amsterdam. Voor informatie over de beschikbare kantoorruimte kunt u contact opnemen met Spring Real Estate of Van Dijk & Ten Cate.

Reageren is niet mogelijk