info@springrealestate.nl   +31 (0)20 658 95 98   Amsterdam | Den Haag | Arnhem | Utrecht
FLOW en DCA huren 275 m² kantoorruimte in Nijkerk  

FLOW en DCA huren 275 m² kantoorruimte in Nijkerk  

Spring Real Estate heeft FLOW en DCA geadviseerd bij de aanhuur van 275 m² kantoorruimte en zes parkeerplaatsen. Het kantoorgebouw ligt aan de Berencamperweg 8 in Nijkerk. FLOW en DCA hebben samen een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de begane grond.

FLOW en DCA vestigen zich samen in het pand. Beide organisaties zijn actief in de woningcorporatiebranche. FLOW is het Fonds Leren en Ontwikkelen Wooncorporaties en helpt corporatiemedewerkers om hun werk goed, gezond en gemotiveerd te blijven doen. Dat doet FLOW door de medewerkers en hun leidinggevenden praktische handvaten te bieden. De Corporatie Academie (DCA) richt zich op dezelfde doelgroep. Zij bundelt de krachten als het gaat om leren en ontwikkelen binnen de sector. Het resultaat verpakt ze in een online leeromgeving waarin medewerkers kunnen werken aan hun eigen ontwikkeling.

De nieuwe kantoorruimte in Nijkerk is uitermate geschikt, omdat het qua reistijd tussen Harderwijk en Almere ligt. FLOW was voorheen gevestigd in Almere Haven, DCA in Harderwijk. Het kantoorgebouw – in kantorenpark ‘De Campen’ – ligt bovendien optimaal nabij de rijksweg A28.

Spring Real Estate heeft FLOW en DCA geadviseerd bij de aanhuur. De eigenaar van het kantoorgebouw werd vertegenwoordigd door Midden Nederland Makelaars.

Spring Real Estate - Berencamperweg 8 - Nijkerk

Reageren is niet mogelijk