Eerste Provada voor Spring Real Estate is een groot succes

Eerste Provada voor Spring Real Estate is een groot succes

Het zal waarschijnlijk weinig bezoekers ontgaan zijn dat Spring Real Estate dit jaar voor de eerste keer met een eigen stand op de Provada aanwezig was. Voor de ingang van de RAI Amsterdam stond een felrode loempiakraam waar gratis SPRING-rolls werden uitgedeeld.

Op de oude locatie van DTZ Zadelhoff was dit jaar onze eigen stand opgetrokken. Die locatie was niet geheel zonder toeval gekozen, veel partners hebben een verleden bij DTZ. Maar ook het Spring-model is geïnspireerd op wat ooit de marktleider van Nederland was: een Nederlandse landelijk opererende full service vastgoedadviseur. Met dat verhaal trokken we dit jaar naar de RAI. ’s Ochtends en in het begin van de middag om met (potentiële) klanten ideeën uit te wisselen en bij te praten. Vanaf een uurtje of 16:00 met een dagelijkse Amsterdamse borrel waarbij we ons informele karakter konden benadrukken.

Op woensdag waren alle oud-medewerkers van DTZ Zadelhoff uitgenodigd om oude herinneringen op te halen. Ook Cor van Zadelhoff zelf was daarbij aanwezig en vertelde wat de kracht was van zijn bedrijf en hoe mooi het was dat die gedachte doorleeft in Spring Real Estate.

Wij kijken met een goed gevoel terug op deze eerste editie en zullen volgend jaar zeker weer aanwezig zijn.

Reageren is niet mogelijk