Dotslash verwelkomt Stichting MVO Nederland in de Drommedaris

Dotslash verwelkomt Stichting MVO Nederland in de Drommedaris

Spring Real Estate heeft Green Real Estate B.V. geadviseerd bij de verhuur van circa 400 m² kantoorruimte alsmede 3 parkeerplaatsen aan de Europalaan 101 in Utrecht.

Dotslash Utrecht verwelkomt Stichting MVO Nederland op de 1e verdieping van het kantoorgebouw de Drommedaris vanaf 1 augustus 2023.

De Drommedaris, onderdeel van het Dotslash concept, is dé ‘place to be’ voor start-ups en scale-ups in de omgeving Utrecht. De Drommedaris is een bedrijfsverzamelcomplex waar ambitieuze ondernemers (samen)werken om hun business naar het volgende plan te tillen.

Stichting MVO Nederland stuurt de transitie naar een duurzame economie aan met de grootste ondernemersbeweging van Europa met meer dan 2.000 partners. Stichting MVO Nederland werkt aan projecten om de transitie naar een duurzame economie te versnellen. Momenteel gevestigd op Herculesplein 25 in Utrecht, heeft Stichting MVO Nederland ervoor gekozen om te verhuizen naar de Drommedaris om een toekomstbestendig onderkomen te realiseren. Stichting MVO Nederland is door Aestate Ontrafelexperts B.V. begeleid bij de nieuwe locatiekeuze, de uithuizing van Herculesplein 25 en de inhuizing op deze nieuwe locatie.

MVO Nederland zal een actieve bijdrage leveren aan de Dotslash community door actief deel te nemen aan verschillende activiteiten en deze mede te organiseren. Denk daarbij onder andere aan het organiseren van kennissessies en evenementen in de Eventspace van Dotslash. Hier zal MVO Nederland haar kennis en ervaring delen over thema’s als duurzaam ondernemen, sociale innovatie en circulaire economie.

Daarnaast biedt MVO Nederland, toegang tot haar uitgebreide netwerk. Deze toegang kan onder andere gebruikt worden voor matchmaking, waarmee nieuwe samenwerkingsverbanden en zakelijke kansen gecreëerd kunnen worden.

“MVO Nederland brengt waardevolle kennis en ervaring mee op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen”, zegt Jelle Drijver, communitymanager van Dotslash Utrecht. “Hun aanwezigheid zal ongetwijfeld bijdragen aan de groei en ontwikkeling van de startups en scaleups in onze community.”

Met deze stap versterken Dotslash Utrecht en MVO Nederland hun gedeelde doel om duurzame en maatschappelijk verantwoorde groei ondernemingen te stimuleren. Samen zullen ze bijdragen aan een nieuwe economie waarin ondernemingen waarde creëren voor zowel zichzelf als voor de maatschappij als geheel.

Het pand is collegiaal in de verhuur met Cushman & Wakefield en Zadelhoff Vastgoedadviseurs.

Wij willen alle partijen hartelijk danken voor de prettige samenwerking en wensen Stichting MVO Nederland veel succes op haar nieuwe locatie!

Ook een kantoorruimte huren in Utrecht? Neem contact op via info@springrealestate.com  of bel +31 (0) 30 727 1270.

Reageren is niet mogelijk