Even voorstellen: Stijn de Blaaij

Even voorstellen: Stijn de Blaaij

Leer Stijn de Blaaij, Partner Agency Amsterdam, beter kennen. Stijn is sinds 2012 in dienst bij Spring Real Estate. Wij stelden hem een aantal vragen om meer over hem te weten te komen.

Mooiste deal van het afgelopen jaar
De verhuur aan ScaleHub in het Coengebouw. Deze was complex, omdat er veel verschillende belangen speelden. Ik vind het mooi om net zo lang door te gaan totdat alle problemen opgelost zijn en we toch een onmogelijke deal kunnen doen.

Wat vind je het mooiste gebouw
Er zijn zoveel mooie gebouwen in de wereld, maar de echte schoonheid krijg je pas als die mooie gebouwen opgaan in een gebied. Dat is op weinig plekken zo goed gelukt als aan de Amsterdamse Grachtengordel.

Belangrijkste trend in de vastgoedmarkt
Op korte termijn oplopende financieringslasten. Op lange termijn ESG, zowel voor beleggers als gebruikers zal de vraag naar duurzaam vastgoed verder toenemen.

Mijn hoofd kan ik helemaal leeg maken door
Het allerbeste werkt skiën, dan denk je echt aan niets anders dan de afdaling. Maar wielrennen is een goede vervanger in Nederland.

Mijn aankomende vakantie gaat naar
Californië met het gezin. Het is een lang gekoesterde droom om met mijn vrouw en kinderen (8 en 6) daar een roadtrip te maken en dit jaar gaat die eindelijk uitkomen.

Fun fact over mijzelf
Als je mij een willekeurig nummer uit de Jaren ’90 laat horen kan ik je artiest, titel en jaartal geven.

Dit boek lees ik nu
Ik lees eigenlijk alleen non-fictie. Nu lees ik De Oorsprong van Lewis Dartnell, over hoe de aarde de mens heeft gevormd. Mooi verhaal over hoe geologie de evolutie van de mens heeft beïnvloed.

Op Netflix kijk ik nu
Better Call Saul. Echt een briljante serie met dezelfde vibe als Breaking Bad. Mooi hoe 6 seizoenen lang is toegewerkt naar het punt waarop Saul Goodman Walter White ontmoet. Nu tegen het einde valt alles als een Tetris-spel in elkaar.

Mijn favoriete apps
De Teletekst App. Behalve het nostalgische uiterlijk is het ook gewoon heel efficiënt: alle belangrijke nieuwsfeiten op één niet-scrollbaar scherm.

Ik wil ooit nog
Tijdens de wintermaanden in een warm land wonen. Gedurende de herfst en winter is in Nederland de levensvreugd toch een stuk minder hoog, dat wil ik niet mijn hele leven zo houden.

Wijze les waar ik nog steeds profijt van heb
Verander wat je niet kunt accepteren, maar accepteer wat je niet kunt veranderen. Als je dat goed kan scheelt het je het gros van je stress en onrustige nachten. Ik word er steeds beter in.

Wat maakt Spring Real Estate uniek
Het is een ecosysteem van ondernemers. Iedereen met een goed idee kan ermee aan de slag en die vibe is overal in de organisatie voelbaar.

Meer weten over team Agency? Lees hier de blog van
Lara Jenner
Wouter Westgeest
Edgar Willems 
Ivar Hillerström

Reageren is niet mogelijk