Even voorstellen: Edgar Willems

Even voorstellen: Edgar Willems

Leer Edgar Willems, partner Agency Utrecht, beter kennen. Edgar is sinds 2020 in dienst bij Spring Real Estate. Wij stelden hem een aantal vragen om meer over  hem te weten te komen.

Mooiste deal van het afgelopen half jaar
Aanhuur van 3.000 m2 voor ViCentra. Mooi bedrijf (health sector, maken insuline pompjes voor diabetespatiënten), passend bij het type bedrijven dat de gemeente Utrecht graag wil behouden voor de stad. Circa 2 jaar geleden traden we ook voor hen op en is de deal 2 voor 12 geklapt (wel betaald gekregen!). Mooi om afgelopen jaar alsnog de deal opnieuw met C&W te closen (ditmaal wel succesvol). Maar bovenal goede gasten in de directie, dat maakt het werken extra leuk!

Wat vind je het mooiste gebouw
Voormalige postkantoor in Utrecht aan de Neude. Een Rijksmonument in Amsterdamse school bouwstijl. Mooi om te zien dat het de afgelopen eeuwen in gebruik is geweest bij verschillende gebruikers (klooster, Rijksmunt, Postkantoor… oh ja, en een avond afgehuurd voor een feest van ondergetekende). Ongeveer 2 jaar geleden gerenoveerd en sindsdien is de Centrale Bibliotheek van Utrecht hier gevestigd.

Belangrijkste trend in de vastgoedmarkt
Een deeleconomie waarin onderwerpen als duurzaamheid, flexibilisering en de “War for Talent” belangrijker worden, vraagt om een vastgoedmarkt die hieraan tegemoetkomt. Dat betekent in de kantorenmarkt meer aandacht voor de inrichting van kantoren, gezonde werkplekken (well being), technologie en duurzaamheid (smart buildings), adaptief vermogen (flexibiliteit, co-working, user experience) en gebouwen die gelegen zijn op goed bereikbare plekken (OV) in een gemixte omgeving (amenities).

Mijn hoofd kan ik helemaal leeg maken door
Hardlopen (probeer ik 3 keer week). Met een paar vrienden hebben we een fietsclubje (fietsclub het “Kromme Stuur”), dat werkt ook goed om je hoofd leeg te maken. We fietsen overigens alleen als het goed weer is. Alternatief voor slecht weer: met vrienden de kroeg in.

Mijn aankomende vakantie gaat naar
Nog niet geboekt (ben net terug van wintersport). IJsland staat nog op de verlanglijst. Schotland en Canada lijken me mooi.

Fun fact over mijzelf
Sommigen zien het niet bepaald als een fun fact, maar ik heb moeite om ergens op tijd aanwezig te zijn. Ik heb bijvoorbeeld 2 keer gesolliciteerd, beide keren te laat gekomen, maar wel beide keren aangenomen. Mijn eerste formele afspraakje met Alies (mijn partner) kwam ik ook te laat, ook dat heb ik gelukkig overleefd.

Dit boek lees ik nu
“Drive” van Mark Tuitert, gaat over Stoïcijnse principes die hij hanteerde als topsporter en nog steeds hanteert in zijn privéleven.

Op Netflix kijk ik nu
Nietflix! Tja, ze bestaan nog…mensen die geen Netflix hebben. Puur uit zelfbescherming van mezelf en Alies, ik vrees dat we anders bingewatchers worden.

Mijn favoriete apps
YouTube (klinkt wel al een beetje “old school” voor iemand die geen Insta, Twitter, SnapChat of Reddit heeft).

Ik wil ooit nog
Een mooie hike met mijn broer maken. Ik had voorgesteld om de MontBlanc te beklimmen, ik wacht nog op zijn antwoord.

Wijze les waar ik nog steeds profijt van heb
Het gaat niet om de zin van het leven, maar om zelf zinvol te leven!

Wat maakt Spring Real Estate uniek
Club van ambitieuze mensen, die de kans krijgen om te ondernemen binnen de organisatie. En die naast hard werken ook van gezelligheid houden.

Meer weten over team Agency? Lees hier de blog van Ivar Hillerström.

Reageren is niet mogelijk