Even voorstellen: Wouter Westgeest

Even voorstellen: Wouter Westgeest

Leer Wouter Westgeest, Partner Agency Den Haag, beter kennen. Wouter is sinds 2018 in dienst bij Spring Real Estate. Wij stelden hem een aantal vragen om meer over hem te weten te komen.

Mooiste deal van het afgelopen jaar
Dat zijn er eigenlijk twee. De aankoop van een volledig langjarig verhuurd kantoorgebouw van circa 3.100 m² in Bodegraven en de verhuur van circa 5.130 m² bedrijfsruimte aan een Padel club in Den Haag. Padel heeft via deze weg ook mijn interesse gewekt. Sinds enige tijd beoefen ik dan ook deze sport.

Wat vind je het mooiste gebouw
Er zijn veel mooie gebouwen. Zelf zitten wij met kantoor in het Spaarneplein 2 te Den Haag. Dit is een prachtig monumentaal pand met een enorme historie.

Belangrijkste trend in de vastgoedmarkt
Zelfs nu hybride werken door de Corona periode veel terrein heeft gewonnen, leert de praktijk dat het kantoor toch heel waardevol voor organisaties en de bedrijfscultuur is en blijft.

Mijn hoofd kan ik helemaal leeg maken door
Wij hebben een hond, een heuse langharige teckel. Hiermee gaan we in de weekenden lekker uitwaaien door de duinen en over het strand.

Mijn aankomende vakantie gaat naar
De aankomende vakantie gaan we naar Ouddorp. Vanuit de familie hebben we hier een huisje lekker dicht bij het strand.

Fun fact over mijzelf
Wat niet iedereen weet, is dat ik gek op tractoren ben. Iedere gek zijn gebrek zeg maar. Bij mij in de garage staat dan ook een echte Massey Ferguson.

Dit boek lees ik nu
Zou ik wel meer willen doen. Maar voor nu heb ik geen boek op het nachtkastje liggen.

Op Netflix kijk ik nu
Ik heb net de serie Mocro Maffia afgerond.

Mijn favoriete apps
Dat is de app van Marktplaats. Met een jong gezin is er altijd wel wat te kopen of verkopen via marktplaats.

Ik wil ooit nog
Ik ben gek op de Wadden eilanden en dan met name Terschelling. Mijn droom is om ooit nog een vakantiehuisje op Terschelling te hebben.

Wijze les waar ik nog steeds profijt van heb
Vroeger heb ik bij Van der Valk gewerkt. Daar werd altijd meegegeven ‘oogjes en oortjes open, mondje dicht en de handjes laten wapperen’. Daar heb ik nog steeds profijt van. Goed om je heen kijken, luisteren naar het verhaal van de klant en actief aan de gang.

Wat maakt Spring Real Estate uniek
Spring is een leuke en gezellige club ambitieuze mensen die proactief en in alle vrijheid kunnen acteren en de kans krijgen om door te groeien.

Meer weten over team Agency? Lees hier de blog van
Edgar Willems
Ivar Hilleström 

Reageren is niet mogelijk