Union Street verkoopt kantoorgebouw aan de Naritaweg 10 in Amsterdam

Union Street verkoopt kantoorgebouw aan de Naritaweg 10 in Amsterdam

Union Street Foxtrot B.V. heeft het voormalige FNV kantoorgebouw gelegen aan de Naritaweg 10 in Amsterdam verkocht aan RW Naritaweg Amsterdam B.V., onderdeel van de Reggeborgh Groep. Het gebouw uit 1989 bestaat uit drie verbonden bouwdelen van verschillende hoogten en heeft een vloeroppervlak van circa 9.000 vierkante meter. Daarnaast beschikt het over circa 84 parkeerplaatsen. Reggeborgh zal in samenwerking met KondorWessels Projecten (onderdeel van Koninklijke VolkerWessels) op deze locatie woningen realiseren.

Het gebouw is gelegen in het dynamische Sloterdijk gebied in Amsterdam, naast de ringweg A10 en de rijksweg A5. Het gebied is een levendige mix van professionele-, residentiële-, culturele en stedelijke voorzieningen. Sloterdijk ontwikkelt zich tot een duurzaam en innovatief gebied, waar veel toonaangevende bedrijven zich hebben gevestigd. De transformatie van het voormalige FNV kantoorgebouw past uitstekend in de verdere ontwikkeling van het gebied.

Lexence was betrokken als adviseur van Reggeborgh. Union Street Foxtrot B.V. werd geadviseerd door Spring Real Estate en Loyens & Loeff.

Reageren is niet mogelijk