info@springrealestate.nl   +31 (0)20 658 95 98   Amsterdam | Den Haag | Arnhem | Utrecht
Union Street koopt de Eurotoren van SVE Group

Union Street koopt de Eurotoren van SVE Group

Union Street heeft de Eurotoren in Almere verworven van SVE Group.

Het gebouw is gelegen aan de Landdrostdreef 124 in Almere en heeft een totale oppervlakte van circa 12.225 m² kantoorruimte. Met een hoogte van 77 meter en 19 verdiepingen behoort het tot de hoogste gebouwen van de stad.

Met de acquisitie heeft Union Street haar groeiende vastgoedportefeuille in Nederland verder uitgebreid. SVE Group werd commercieel geadviseerd door Spring Real Estate tijdens deze transactie en juridisch geadviseerd door De Clercq Advocaten Notariaat. Koper Union Street werd commercieel geadviseerd door Savills en juridisch bijgestaan door Loyens & Loeff.

Spring Real Estate is tevens aangesteld voor het asset management van het gebouw namens Union Street. Union Street heeft met de Eurotoren haar vastgoedportefeuille uitgebreid naar 13 gebouwen en 111.450 m². Union Street is voornemens het gebouw in zijn geheel te renoveren en te optimaliseren.

Indien u meer informatie wilt ontvangen over de transactie of de beschikbare ruimte in het kantoorgebouw aan de Landdrostdreef 124 neem dan vrijblijvend contact op met Sjors van Iersel, Bastiaan Olfers of  Pieter Sybrandy (Spring Real Estate).

Spring Real Estate | Eurotoren | Almere

Reageren is niet mogelijk