Twee vastgoedtransacties voor Kiwa Nederland

Twee vastgoedtransacties voor Kiwa Nederland

Spring Real Estate heeft Kiwa Nederland B.V. (Kiwa) geadviseerd bij de verwerving van de Wilmersdorf 50 in Apeldoorn. Het object behelst een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van ca. 20.855 m² bedrijfs- en kantoorruimte en 400 parkeerplaatsen op eigen terrein. Ca. 14.300 m² v.v.o. kantoor- en bedrijfsruimte is bij Kiwa zelf in gebruik.

Naast de aankoop heeft Kiwa het object aan het Schumanpark 43 in Apeldoorn verkocht. Het betreft een solitair object van ca. 750 m² laboratorium en opslagruimte en 8 parkeerplaatsen op eigen terrein.

KIWA Nederland B.V. is een internationaal opererend kwaliteitszorgbedrijf dat organisaties terzijde staat bij certificatietrajecten voor het voortdurend verbeteren van processen, producten, personeel en organisaties als geheel. Kiwa in Nederland legt zich toe op certificerings-, inspectie-, research-, consultancy- en opleidingsactiviteiten in een aantal marktsectoren, zoals agro feed & food, bouwsector, industrie, zakelijke dienstverlening, detail- & groothandel, nutssector, onderwijs, overheid, toerisme en recreatie.

Kiwa werd geadviseerd door Spring Real Estate en Dirkzwager legal & tax.

Reageren is niet mogelijk