info@springrealestate.nl   +31 (0)20 658 95 98   Amsterdam | Den Haag | Arnhem | Utrecht
Spring Real Estate en Holland ConTech & PropTech starten partnerschap

Spring Real Estate en Holland ConTech & PropTech starten partnerschap

Spring Real Estate en Holland ConTech & PropTech zijn een partnerschap gestart. Afgelopen week hebben de managing partners van Spring Real Estate samen met Wouter Truffino, oprichter & CEO van Holland ConTech & PropTech, een samenwerkingscontract ondertekent op het hoofdkantoor van Spring Real Estate in Amsterdam.

Holland ConTech & PropTech is hét innovatie ecosysteem voor de bouw- en vastgoedsector van Nederland. Aan de hand van meer dan 120 evenementen per jaar zorgen zij ervoor dat innovatieve PropTech bedrijven en corporate grownups met elkaar verbonden worden zodat zij gezamenlijk de sector vooruit kunnen helpen op het gebied van open innovatie, technologie en duurzaamheid. Inmiddels zijn meer dan 200 Nederlandse én buitenlandse partijen aangesloten bij het netwerk van Holland ConTech & PropTech. Voor meer informatie over Holland ConTech & PropTech ga naar www.contechproptech.nl.

Wouter Truffino: ”Ik ben ontzettend blij dat Spring Real Estate is aangesloten bij ons netwerk. Het is mooi om te zien dat dit bedrijf de afgelopen jaren enorm gegroeid is en ontzettend veel onderneemt om zowel innovatiever als duurzamer te werken. Ik kijk uit naar de samenwerking met deze mooie partij de aankomende jaren!”.

Reageren is niet mogelijk