Spring Real Estate adviseert bij de verlenging van ca. 456 m² kantoorruimte in Utrecht

Spring Real Estate adviseert bij de verlenging van ca. 456 m² kantoorruimte in Utrecht

Spring Real Estate heeft Stichting Fairtrade Nederland en FairClimateFund B.V. geadviseerd bij de succesvolle verlenging van totaal ca. 456 m² kantoorruimte in kantoorgebouw De Nieuwe Vaart aan de Arthur van Schendelstraat 550 in Stationsgebied Utrecht.

Vanaf 1 oktober 2024 zullen Stichting Fairtrade Nederland en FairClimateFund B.V. respectievelijk 315 m² en 141 m² kantoorruimte blijven huren op de tweede verdieping, alsmede de 7 parkeerplaatsen.

Over Stichting Fairtrade Nederland

Stichting Fairtrade Nederland is verantwoordelijk voor het op de kaart zetten, uitbouwen en controleren van het Fairtrade keurmerk in Nederland. De stichting is onderdeel van een grote internationale Fairtrade beweging. Samen proberen ze zowel bedrijven als consumenten in Nederland bewust te maken van het belang van eerlijke handel en te overtuigen dat ze via het keurmerk makkelijk een concrete bijdrage kunnen leveren.

Over FairClimateFund

FairClimateFund streeft naar een eerlijk klimaat: een wereld waarin degenen die het meest bijdragen aan klimaatverandering, investeren in klimaatprojecten die ten goede komen aan mensen die het meest kwetsbaar zijn voor de gevolgen van klimaatverandering.

De eigenaar van het gebouw is Bouwinvest Real Estate Investors B.V.

Wij willen alle partijen hartelijk danken voor de prettige samenwerking en wensen Stichting Fairtrade Nederland en FairClimateFund B.V veel succes deze locatie!

Ook een kantoorruimte of bedrijfsruimte huren in Utrecht? Neem contact op via info@springrealestate.com of bel +31 (0)30 727 12 70.

Reageren is niet mogelijk