Spring Real Estate adviseert bij de verlenging van 1.484 m² kantoorruimte in Amsterdam

Spring Real Estate adviseert bij de verlenging van 1.484 m² kantoorruimte in Amsterdam

Spring Real Estate heeft Simon-Kucher & Partners geadviseerd bij de succesvolle verlenging van maar liefst 1.484 m² kantoorruimte in kantoorgebouw Infinity aan de Amstelveenseweg 500 in Amsterdam.

Infinity is één van de meest spectaculaire gebouwen van de Zuidas en kenmerkt zich door de bijzondere vorm en het gebruik van veel glas met dubbele vliesgevel. Door de hoge ramen in de kantoorruimtes biedt het een prachtig uitzicht over de stad en het Amsterdamse Bos.

Simon-Kucher & Partners hebben het contract op de huidige locatie verlengd alsmede de bijbehorende parkeerplaatsen.

De focus van Simon-Kucher & Partners ligt op het realiseren van betere groei voor hun klanten, waardoor de lange termijn-verkopen, waarde en winst toenemen. Dit bereiken ze door elk aspect van de commerciële strategie van hun klanten te optimaliseren – product, prijs, innovatie, marketing en verkoop.

Wij willen CBRE Investment Management hartelijk danken voor de prettige samenwerking en wensen Simon-Kucher & Partners een succesvol vervolg op hun huidige locatie!

Ook een kantoorruimte of bedrijfsruimte huren? Neem contact op via info@springrealestate.com of bel +31 (0)20 658 95 98.

Reageren is niet mogelijk