Spring Real Estate adviseert bij de aanhuur van ca. 437 m² kantoorruimte aan de Mercatorlaan 1200 te Utrecht

Spring Real Estate adviseert bij de aanhuur van ca. 437 m² kantoorruimte aan de Mercatorlaan 1200 te Utrecht

Spring Real Estate heeft de Borstkankervereniging Nederland (BVN) en de Stomavereniging begeleid bij de aanhuur van circa 437 m² v.v.o. kantoorruimte in het gebouw Domus Medica gelegen op Kantorenpark Papendorp te Utrecht.

Vanaf 1 december 2023 zullen BVN en de Stomavereniging de nieuwe huurders worden van de kantoorruimte, gelegen op de 3e verdieping van het gebouw Domus Medica, alsmede 2 parkeerplaatsen gelegen in de ondergrondse parkeergarage.

Borstkankervereniging Nederland is een landelijke vereniging die zich inzet voor alle mensen die met borstkanker te maken hebben (gehad) en/of een erfelijke of familiaire aanleg voor borstkanker hebben.

De Stomavereniging is een vereniging voor en door mensen met een stoma of pouch. De vereniging is de belangenbehartiger voor de kwaliteit en continuïteit van stomazorg in Nederland. En is de plek waar ervaringen gedeeld worden en waar goede informatie en advies beschikbaar is

Merin is de eigenaar van het gebouw. Merin is begeleid door CBRE collegiaal met Ans de Wijn bedrijfshuisvesting.

Wij feliciteren BVN, de Stomavereniging en Merin met deze mooie transactie en danken alle betrokken partijen voor de prettige samenwerking!

Ook een kantoorruimte huren of verhuren? Neem contact op via info@springrealestate.com of bel +31 (0)30 727 12 70.

Reageren is niet mogelijk