Spring Real Estate adviseert bij de aanhuur van 241 m² kantoorruimte in Utrecht

Spring Real Estate adviseert bij de aanhuur van 241 m² kantoorruimte in Utrecht

Spring Real Estate heeft Thai Union Trading Europe B.V geadviseerd bij de aanhuur van 241 m² kantoorruimte in De Drommedaris aan de Europalaan 101 in Utrecht.

De Drommedaris maakt onderdeel uit van het Dotslash concept en is dé ‘place to be’ voor start-ups en scale-ups in de omgeving Utrecht. Een bedrijfsverzamelcomplex waar ambitieuze ondernemers (samen)werken om hun business naar het volgende plan te trekken. De eigenaar van het gebouw is Green Real Estate.

Thai Union Trading Europe B.V. is de Europese dochteronderneming van Thai Union Group en houdt zich bezig met de verkoop en distributie van vis- en zeevruchtenproducten in Europa, met een sterke focus op duurzaamheid en innovatie. Vanwege de huidige groei heeft Thai Union besloten om te verhuizen naar een andere kantoorruimte om hierbij hun groeistrategie te kunnen faciliteren.

De verhuurder is geadviseerd door Peper in je Pand en Cushman & Wakefield. Wij willen alle partijen hartelijk danken voor de prettige samenwerking en wensen Thai Union veel succes op hun nieuwe locatie!

Ook een kantoorruimte huren in Utrecht? Neem contact op via info@springrealestate.com of bel +31 (0) 30 727 1270.

Reageren is niet mogelijk