Taxatie nodig? Hiermee ontkomt u aan de decemberdrukte

Taxatie nodig? Hiermee ontkomt u aan de decemberdrukte

De commerciële vastgoedmarkt in Nederland blijft goed presteren, zowel op de gebruikers- als beleggingsmarkt.

Op de gebruikersmarkt is vooral een toenemende vraag naar kantoor- en bedrijfsruimte. Ook de vastgoedbeleggingsmarkt blijft onverminderd populair, mede door de ruime beschikbaarheid van geld en de lage rentetarieven. De toename in beleggingen resulteert ook in een stijgende vraag op het gebied van taxaties, zowel in het kader van de balanswaardering als taxatieopdrachten met betrekking tot de aan- en verkoop van beleggers.

Ter afronding van de boekhouding van het afgelopen kalenderjaar dienen vastgoedeigenaren te beschikken over een taxatie van hun vastgoed. Dit zorgt bij veel kantoren voor een toename in de doorlooptijden van vastgoedtaxaties. De reguliere termijn van 15 werkdagen kan daarom in deze periode oplopen tot ca. 30 werkdagen.

Onze full-service taxatieafdeling zorgt ervoor dat u kunt ontkomen aan de decemberdrukte. Wij garanderen een doorlooptijd van 10 werkdagen voor ad hoc matige taxaties. Onze taxateurs zijn zowel gecertificeerd op basis van het NRVT, als het VRT en RICS en zijn daarmee in staat snel en bekwaam te schakelen. Deze snelheid is met name op het gebied van Amsterdams vastgoed essentieel. Wij beschikken over een groot netwerk in de Amsterdamse markt en hebben de nodige kennis over transactieprijzen, huurprijzen, erfpacht en ontwikkelprojecten.

Mocht u met gepaste snelheid alsnog over een taxatie willen beschikken voor het einde van het jaar, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Reageren is niet mogelijk