info@springrealestate.nl   +31 (0)20 658 95 98   Amsterdam | Den Haag | Arnhem | Utrecht

Secretaresse Valuations

Spring Valuations | 32-40 uur | Amsterdam

Ben jij op zoek naar een baan bij een snelgroeiende vastgoedorganisatie en lijkt het je leuk om inhoudelijk en ondersteunend een bijdrage te leveren aan onze dienstverlening? Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste Secretaresse Valuations voor 32 tot 40 uur per week. Je maakt deel uit van het Valuations team, dat momenteel bestaat uit vier collega’s.

Een dag bij Spring 

’s Ochtends start je de computer op en open je de agenda. Je checkt wanneer je afspraken kan verwachten en of je je collega’s moet wijzen op aankomende deadlines.

Je ziet er representatief uit, want jij vormt mede hét visitekaartje van het kantoor. Je ontvangt externe afspraken en zorgt dat zij een goede kop koffie in ons Spring Café krijgen. Gedurende de dag ben je bezig met taken zoals agendabeheer van het team en de Partner, telefonisch contact en dossiervoorbereiding. Daarnaast zit je zowel interne als externe vergaderingen bij en maak je na afloop de notulen op. Je kijkt met een kritische blik naar dossiers: zelfs kleine fouten merk jij meteen op.

Naarmate de dag vordert bied je verdere ondersteuning aan het Valuations team. Bij interne evenementen ben jij het eerste aanspreekpunt. Je bent servicegericht en communicatief vaardig.

Wie ben jij?

Je bent enthousiast, leergierig en staat sterk in je schoenen. Daarnaast kun je snel schakelen en toon je initiatief.

Je beschikt over:

  • Goede beheersing van Microsoft Office;
  • Minimaal hbo werk- en denkniveau (bijvoorbeeld hbo Schoevers);
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
  • 3-5 jaar werkervaring in de zakelijke dienstverlening*.

Wat bieden we jou?

  • Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden;
  • Een leuke en open werksfeer in een informeel en gedreven jong team;
  • Een fijne werkomgeving in een prachtig nieuw kantoor.

* Heb je minder dan drie jaar werkervaring maar heb jij een uitstekende motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent voor de job? Aarzel niet om dan toch te solliciteren.

Wie zijn wij?

Spring Real Estate is een snelgroeiende vastgoedorganisatie, waar meer dan 60 mensen werken. Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam-Zuid en onze vestigingen in Arnhem, Den Haag en Utrecht werkt iedereen dagelijks nauw met elkaar samen, van partner tot stagiair, met allemaal hetzelfde doel: onze opdrachtgevers voorzien van uniek en data-gedreven advies. We hebben grootse plannen met internationale ambitie, daarom zijn we continu op zoek naar talent om onze teams te versterken. Ben jij hét talent dat wij zoeken?

Vragen over de functie

Lennard Hoekstra MSc RT

Partner Valuations

Vragen over de procedure

Shayenne Dechêne

Recruiter

Solliciteer direct

Naam*

E-mailadres*

Voeg je motivatie toe of upload hieronder

Voeg je motivatie toe
Toegestaan: .gif / .png / .jpeg / .pdf / .doc / .docx (Max. 5 MB)Voeg je CV toe*
Toegestaan: .gif / .png / .jpeg / .pdf / .doc / .docx (Max. 5 MB)