Wessel van der Veen MSc

Wessel van der Veen MSc

Wessel van der Veen MSc

Vastgoedadviseur MidCap Investments

Wessel was al twee jaar werkzaam bij Spring Real Estate naast zijn studie. Na het behalen van zijn Bachelor Economie en bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam heeft hij aan dezelfde Universiteit zijn Master Finance & Real Estate behaald.

Zijn eerste functie binnen Spring was Sales Associate, hierna heeft hij zijn stage gedaan bij Agency Amsterdam en is daar blijven werken als werkstudent. Vanaf 1 september 2021 is hij vast werkzaam bij Agency Amsterdam als Vastgoedadviseur.

Wessel houdt zich dagelijks bezig met het begeleiden van aanhuurprocessen en het adviseren eindgebruikers bij huisvestingsvraagstukken.

Spring Master programma
Wessel is een van de toptalenten bij Spring die gestart zijn met het Spring Master programma. Zij hebben reeds kennis en ervaring opgedaan binnen Spring. Met dit programma geven we de trainees een kick-start, of beter gezegd een ‘Spring Start’. In één jaar tijd leren zij alles wat ze nodig hebt om als volwaardig vastgoedprofessional aan de slag te kunnen. We dagen ze uit om zich voor de volle 100% in te zetten, om te vallen, weer op te staan en om te experimenteren met nieuwe dingen, wij geloven namelijk dat dat nodig is om te groeien.

Het Spring Master Programma bestaat uit een tal van modules verspreid over de periode van een jaar. Vaardigheden, persoonlijke ontwikkeling, markt- en vakkennis wisselen elkaar af. De ene keer delen onze interne specialisten hun kennis en de andere keer vliegt er externe expertise in. Zowel theorie, praktijkcases als best practices passeren de revue.

Het Spring Master programma is nieuw en zal jaarlijks nieuwe toptalenten verwelkomen!