Dominique Koning MSc

Dominique Koning MSc

Dominique Koning MSc

Vastgoedadviseur MidCap Investments

Dominique heeft aan het Saxion haar Bachelor Vastgoed en Makelaardij behaald. Vervolgens heeft zij haar Master Human Geography (track: Economic Geography) behaald aan de Universiteit Utrecht. Tijdens haar afstudeerstage bij a.s.r. real estate en haar bestuursjaar bij FRESH Students, is zij met retail in aanraking gekomen. Dominique heeft meerdere stages gelopen in het vastgoed, waaronder bij Beleggingspanden.nl.

Sinds oktober 2020 is Dominique werkzaam bij Spring Real Estate als Vastgoedadviseur bij de afdeling MidCap Investments. Ze houdt zich dagelijks bezig met het adviseren van vastgoedeigenaren bij de aan- en verkoop van beleggingsobjecten.

Spring Master programma
Dominique is een van de toptalenten bij Spring die gestart zijn met het Spring Master programma. Zij hebben reeds kennis en ervaring opgedaan binnen Spring. Met dit programma geven we de trainees een kick-start, of beter gezegd een ‘Spring Start’. In één jaar tijd leren zij alles wat ze nodig hebt om als volwaardig vastgoedprofessional aan de slag te kunnen. We dagen ze uit om zich voor de volle 100% in te zetten, om te vallen, weer op te staan en om te experimenteren met nieuwe dingen, wij geloven namelijk dat dat nodig is om te groeien.

Het Spring Master Programma bestaat uit een tal van modules verspreid over de periode van een jaar. Vaardigheden, persoonlijke ontwikkeling, markt- en vakkennis wisselen elkaar af. De ene keer delen onze interne specialisten hun kennis en de andere keer vliegt er externe expertise in. Zowel theorie, praktijkcases als best practices passeren de revue.

Het Spring Master programma is nieuw en zal jaarlijks nieuwe toptalenten verwelkomen!