NL FILM en Totem Media huren kantoorruimte van 626 m² aan de Moermanskkade in Amsterdam

NL FILM en Totem Media huren kantoorruimte van 626 m² aan de Moermanskkade in Amsterdam

Spring Real Estate heeft NL FILM en Totem Media geadviseerd bij de aanhuur van een kantoorruimte aan de Moermanskkade 309 in Amsterdam. Het betreft een kantoorruimte van 626 m² op de tweede verdieping, alsmede 7 parkeerplaatsen.

NL FILM is een creatieve productiemaatschappij, gespecialiseerd in speelfilms en televisiedrama. Het mediabedrijf focust op de productie van zowel publieke als commerciële zenders, streamers én filmdistributeurs. Totem Media is een samenwerkingsverband tussen NL Film en commercieel producent Fonk Film. Het is onderdeel van een collectief, de Banijay Group, dat een uniek wereldwjid netwerk mogelijk maakt.

Het gebouw, waarin de kantoorruimte zich bevindt, is gelegen in de Minervahaven. De Minervahaven maakt deel uit van de Houthavens, een zeer populaire locatie. REALISINVEST EUROPA, de eigenaar van het gebouw, werd geadviseerd door Savills.

Spring Real Estate bedankt alle betrokken partijen voor de prettige samenwerking en wenst NL FILM en Totem Media veel succes toe op hun nieuwe kantoor!

Reageren is niet mogelijk