Nieuw bestuur voor Spring Real Estate

Nieuw bestuur voor Spring Real Estate

Spring Real Estate heeft per 1 juni haar bestuur gewijzigd. Stijn de Blaaij en Bart Mittendorff zullen de dagelijkse leiding gaan geven aan het vastgoedbedrijf, bestaande uit negen verschillende business units verdeeld over drie kantoren in Nederland (Amsterdam, Utrecht en Den Haag).

Spring Real Estate groeide in 11 jaar tijd uit van een bedrijf bestaande uit de 4 oprichters tot een full service vastgoedadvieskantoor met 65 werknemers. Het maakt daarnaast deel uit van de Six Seasons Holding (met in totaal 120 werknemers).

Voor de komende 3,5 jaar is de ambitie uitgesproken om Spring Real Estate verder te ontwikkelen tot full service advies kantoor met landelijke dekking en daarmee een solide Nederlands alternatief te kunnen bieden voor de internationale vastgoedadviseurs.

Robert Kat en Alexander Zweering zwaaien af als bestuurders van Spring Real Estate. Zij gaan zich binnen het ecosyteem van Six Seasons richten op het verder uitbouwen van de Spring Services strategie en het do-it-yourself platform Autumn Solutions, daarnaast blijven zij beide actief als Partner Capital Markets.

Reageren is niet mogelijk