Kantoorruimte huren in Den Haag Beatrixkwartier

Kantoorruimte huren in Den Haag Beatrixkwartier

Het Beatrixkwartier ligt geklemd tussen het Centraal Station, het station Laan van NOI en de A12 waardoor het een uitstekende bereikbaarheid kent. De moderne en corporate uitstraling maakt het tot een geschikte locatie voor zowel grote institutionele bedrijven als instellingen. Daarnaast kent het Beatrixkwartier zijn eigen World Trade Center met een ruim aanbod aan kantoorruimte. De leegstand in het gebied is relatief laag en daalt momenteel snel. Het Beatrixkwartier wordt gezien als het hart van het internationale zakendistrict van Den Haag. In diverse kantoorgebouwen worden volledig ontzorgde kantoorruimtes, vergaderruimtes en diverse flexwerkoplossingen aangeboden.

Bekijk onderstaand het meest actuele kantoorruimte aanbod in Den Haag Beatrixkwartier.

voorraad

Voorraad

leegstand

Leegstand

huurprijs

Markt huurprijs

beleggingen

Transacties

Den Haag Beatrixkwartier in transformatie

Het Beatrixkwartier heeft een moderne en corporate uitstraling. Monumentale gebouwen worden afgewisseld met moderne gebouwen, dit maakt het tot een geschikte locatie voor zowel grote institutionele bedrijven als instellingen. Onder andere de Nationale Nederlanden, Deloitte, MN Services, PostNL, CAK en Siemens zijn hier gevestigd en huren hier kantoorruimte. Daarnaast heeft het Beatrixkwartier zijn eigen World Trace Center. De relatief lage leegstand komt mede door het Rijksvastgoedbedrijf, dat in hoog tempo kantoren acquireert voor de huisvesting van rijksdiensten. Daarnaast neemt de interesse van beleggers in het Beatrixkwartier toe. Dit blijkt uit recente beleggingstransacties van onder andere De Haagse Zwaan, De Groene Toren, De Zilveren Toren en het hoofdkantoor van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO).

Voordelen van kantoorruimte in Den Haag Beatrixkwartier
De kantoorgebouwen in Den Haag Beatrixkwartier zijn uitstekend bereikbaar door de centrale ligging in het hart van de Randstad. Snelwegen richting Amsterdam, Utrecht en Rotterdam zijn binnen enkele minuten bereikbaar op de Rijkswegen A4 (Den Haag – Amsterdam), A12 (Den Haag – Utrecht) en de A13 (Den Haag – Rotterdam). Daarnaast liggen station Laan van NOI en de RandstadRail op loopafstand. Dit maakt het tot een geschikte locatie voor het huren van kantoorruimte, zowel flexibel als niet flexibel. In het kantoorgebouw De Haagsche Zwaan aan de Schenkkade 50 worden schitterende en volledig verzorgde kantoorruimtes, moderne vergaderruimtes, uitgebreide receptiediensten en diverse flexwerkoplossingen aangeboden. Het is mogelijk om een gemeubileerd kantoor te huren, maar zelf inrichten behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast biedt het dakterras op de business lounge uitzicht over het historische centrum van de stad. In het sfeervolle kantoorgebouw aan de Jan Pietersz. Coenstraat 7 worden prettige flexplekken aangeboden. Het heeft een bemande receptie en het gebouw is daarmee dagelijks 24 uur toegankelijk. Ook in het World Trade Center wordt hoogwaardige kantoorruimte of vergaderruimte aangeboden, zowel flexibel als niet flexibel. Juridisch hulpverlener ARAG en vastgoedmanager Van ’t Hof Rijnland zijn nieuwe huurders in het kantoorgebouw.

Perspectief van Den Haag Beatrixkwartier

Den Haag Beatrixkwartier is volop in ontwikkeling. Naast kantoorruimte worden er ook woningen ontwikkeld. Het voormalige hoofdkantoor van KPN aan het Maanplein is deels omgebouwd tot huurwoningen. Hiermee groeit De Binckhaven uit tot een groene en waterrijke wijk. Daarnaast is de kantoorlocatie in trek bij ICT-bedrijven. Het ICT-bedrijf Cerner Nederland huurt kantoorruimte in het gebouw De Haagsche Zwaan.

De gepresenteerde informatie is gebaseerd op SpringBase.

Bekijk het meest actuele aanbod in de verhuur of verkoop van kantoorruimte in Den Haag op onze aanbodpagina.

 

Kantoorruimte huren in een andere stad?

Kantoorruimte huren AmsterdamKantoorruimte huren RotterdamKantoorruimte huren UtrechtKantoorruimte HoofddorpKantoorruimte Almere 

Reageren is niet mogelijk