IEF Capital verhuurt ca. 2.500 m² kantoorruimte in Utrecht aan IKNL

IEF Capital verhuurt ca. 2.500 m² kantoorruimte in Utrecht aan IKNL

Spring Real Estate heeft Stichting Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) geadviseerd bij de aanhuur van kantoorruimte in het indrukwekkende kantoorgebouw De Utrecht, gelegen aan de Rijnkade 5. Na een succesvolle herontwikkeling van het voormalig V&D complex door eigenaar IEF Capital waarbij nieuwe winkels en hoogwaardige kantoorunits pal naast het Centraal Station van Utrecht zijn gecreëerd zijn zowel eigenaar als huurder zeer verheugd met deze transactie. IKNL huurt circa 2.500 m² V.V.O. kantoorruimte op de vierde verdieping. Het betreft een langjarige huurovereenkomst.

De Utrecht – de ideale locatie

De Utrecht is een representatief gebouw gelegen in het hart van Utrecht, direct naast het Centraal Station en de singel. Stichting Integraal Kankercentrum Nederland is momenteel ook gevestigd in het stationsgebied maar kan op deze nieuwe locatie haar huisvestingsvraagstuk invullen op één verdieping. De Utrecht, direct naast het Centraal Station van Utrecht en midden in het historische centrum van Utrecht, is de locatie die past bij de behoefte van Stichting Integraal Kankercentrum Nederland. Met de verhuizing naar het gebouw De Utrecht aan de Rijnkade zal de organisatie efficiënter gebruik kunnen maken van de kantoorruimte en profiteren van de uitstekende bereikbaarheid middels alle mogelijke vervoersmiddelen en zichtbaarheid voor medewerkers en bezoekers.

IKNL werd commercieel geadviseerd door Spring Real Estate. BarentsKrans adviseerde IEF Capital op juridisch gebied.

Over Stichting Integraal Kankercentrum Nederland

Stichting Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) is een toonaangevend kennisinstituut dat zich richt op het bevorderen van de oncologische en palliatieve zorg in Nederland. Met haar onafhankelijke expertise speelt IKNL een cruciale rol in het verzamelen en analyseren van data, het faciliteren van samenwerking tussen zorgprofessionals en het ontwikkelen van richtlijnen om de kwaliteit van zorg voor patiënten met kanker te verbeteren.

Quote Gemeente Utrecht: “De stad en regio Utrecht zijn enorm trots op IKNL. Mede dankzij deze organisatie loopt Nederland voorop in kennis over ernstige ziekten en de behandelprocessen. IKNL behoort tot het uitgebreide medische kennisnetwerk van Utrecht. Het is mooi om te zien dat IKNL opnieuw zijn plek kiest in het hart van onze regio. We zijn dus niet voor niets ‘Heart of Health’.” 

 

Contact

Ook een kantoorruimte huren in Utrecht? Neem contact op via info@springrealestate.com of bel +31 (0) 30 727 1270.

 

Over IEF Capital

IEF Capital is een vastgoedinvesteerder en manager gespecialiseerd in het structureren en optimaliseren van ingewikkelde vastgoedtransacties. IEF Capital heeft de afgelopen decennia diverse grote vastgoedfondsen gecreëerd in commercieel vastgoed met een focus op winkelvastgoed in de belangrijkste winkelsteden van Nederland. Daarnaast heeft IEF Capital meerdere inflatie gerelateerde producten ontwikkeld voor o.a. pensioenfondsen en staat IEF Capital bekend om haar markante grootschalige herontwikkelingen door heel Nederland.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

IEF Capital
E. press@iefcapital.com

Reageren is niet mogelijk