info@springrealestate.nl   +31 (0)20 658 95 98   Amsterdam | Den Haag | Arnhem | Utrecht
Corona Update Spring Real Estate

Corona Update Spring Real Estate

Beste relatie,

Ook bij Spring Real Estate nemen wij de ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) serieus. Om bij Spring Real Estate het onderlinge contact te minimaliseren en onze dienstverlening zoveel mogelijk te laten doorgaan, nemen wij de volgende maatregelen:

Kantoor
Vanaf maandag 11 mei 2020 is ons kantoor aan de Laan der Hesperiden 68 in Amsterdam geopend. Dit betekent dat een klein aantal collega’s weer op kantoor mag gaan werken, met een maximaal aantal beschikbare werkplekken per dag. Er zijn diverse maatregelen genomen om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen om de veiligheid van onze collega’s te garanderen:

  • Handen ontsmetten bij binnenkomst
  • Looprichtingen aangegeven middels belijning op de voer
  • Zitindeling middels een plattegrond met voldoende ruimte tussen de werkplekken
  • Maximaal drie personen in de vergaderruimte

Thuiswerken

Om het onderlinge contact te minimaliseren blijft het merendeel van onze collega’s thuiswerken tot het moment dat het RIVM anders aangeeft. Wij hebben twee jaar geleden sterk ingezet op onze data strategie en dat stelt ons nu in staat om volledig operationeel te blijven, ook als onze mensen niet op kantoor werken. Wij beseffen echter als geen ander dat vastgoed een people’s business is. Daarom proberen we zo veel mogelijk interne en externe afspraken door te laten gaan, onder andere door middel van video conferences.

Wij zijn bereikbaar

Al onze medewerkers zijn op werkdagen bereikbaar, zowel per e-mail als telefoon. U vindt alle gegevens van onze medewerkers op de teampagina. Ook op het kantoornummer kunt u ons bereiken (020 658 95 98).

Bezichtigingen en afspraken

Het is mogelijk om bezichtigingen in te plannen. Hiervoor hanteren wij een maximum van vijf personen, waarbij alle richtlijnen van het RIVM in acht zullen worden genomen. Heeft u een vraag over een afspraak of een bezichtiging? Neem dan contact met ons op.

Vragen

Wij houden alle ontwikkelingen omtrent het coronavirus (COVID-19) nauwlettend in gaten en zullen nieuwe maatregelen nemen indien nodig. Op onze website www.springrealestate.com zullen wij alle actuele informatie tonen.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons, wij zijn u graag van dienst:

info@springrealestate.com
020 658 95 98

Met vriendelijke groet,

Robert Kat
Managing Partner | Spring Real Estate

Laatste update: 09:00, 12-05-2020

Reageren is niet mogelijk