info@springrealestate.nl   +31 (0)20 658 95 98   Amsterdam | Den Haag | Oost-Nederland
Corona Update Spring Real Estate

Corona Update Spring Real Estate

Beste relatie,

Ook bij Spring Real Estate nemen wij de ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) uiterst serieus. Momenteel ondervinden wij allemaal de gevolgen en weten wij niet hoelang de situatie gaat duren. Om binnen Spring Real Estate het onderlinge contact te minimaliseren en onze dienstverlening zoveel mogelijk te laten doorgaan, nemen wij de volgende maatregelen:

Thuiswerken

Om het onderlinge contact te minimaliseren zullen alle medewerkers tot het moment dat het RIVM anders aangeeft thuiswerken. Wij hebben twee jaar geleden sterk ingezet op onze data strategie en dat stelt ons nu in staat om volledig operationeel te blijven, ook als onze mensen niet op kantoor weken. Wij beseffen echter als geen ander dat vastgoed een people’s business is. Daarom proberen we zo veel mogelijk interne en externe afspraken door te laten gaan, maar dan door middel van video conferences.

Wij zijn bereikbaar

Al onze medewerkers zijn op werkdagen bereikbaar, zowel per e-mail als telefoon. U vindt alle gegevens van onze medewerkers op de teampagina. Ook op het kantoornummer kunt u ons nog steeds bereiken (020 658 95 98).

Bezichtigingen en afspraken

Het is nog steeds mogelijk om bezichtigingen in te plannen. Hiervoor hanteren wij een maximum van vijf personen, waarbij alle richtlijnen van het RIVM in acht zullen worden genomen. Wij proberen zoveel mogelijk afspraken om te zetten naar een call en zullen u hier tijdig over informeren. Heeft u een vraag over een afspraak of een bezichtiging? Neem dan contact met ons op.

Vragen

Wij houden alle ontwikkelingen omtrent het coronavirus (COVID-19) nauwlettend in gaten en zullen nieuwe maatregelen nemen indien nodig. Op onze website www.springrealestate.com zullen wij alle actuele informatie tonen.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons, wij zijn u graag van dienst:

info@springrealestate.com
020 658 95 98

Wij wensen iedereen veel sterkte de komende tijd.

Met vriendelijke groet,

Robert Kat
Managing Partner | Spring Real Estate

Laatste update: 13:00, 16-03-2019

Reageren is niet mogelijk