info@springrealestate.nl   +31 (0)20 658 95 98   Amsterdam | Den Haag | Arnhem | Utrecht

Team Assistant

MidCap Investments team | Fulltime | Amsterdam

Ben jij op zoek naar een baan bij een snelgroeiende vastgoedorganisatie en lijkt het je leuk om inhoudelijk en ondersteunend een bijdrage te leveren aan onze dienstverlening? Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste Team Assistant MidCap voor 32 – 40 uur per week. Je maakt deel uit van het MidCap Investments team, dat momenteel bestaat uit zeven collega’s.

Een dag bij Spring

Voordat we rekening moesten houden met de richtlijnen van het RIVM:
’s Ochtends start je de computer op en open je de agenda. Je checkt wanneer je afspraken kan verwachten en of je je collega’s moet wijzen op aankomende deadlines.

Gedurende de dag houd je je bezig met taken zoals agendabeheer, het maken van pandpresentaties, dossiers ordenen, dataroom vullen en het verwerken van e-mails. Je bent verantwoordelijk voor het breed ondersteunen van het commerciële proces van de makelaars. Je plant afspraken in en bewaakt deadlines en acties. Daarnaast upload je de dataroom en maak je brochures op en verstuurt deze.

Tussen de middag geniet je samen met alle andere collega’s van een geheel verzorgde lunch bij het naastgelegen restaurant, zodat je genoeg energie hebt om er ’s middags weer tegen aan te gaan.

Je vindt het leuk om externen te ontvangen en te zorgen dat jij hen voorziet van een heerlijke kop koffie in ons Spring Café.

Samen met de Office Manager en Team Assistants host jij zowel interne als externe evenementen, daarom ben je communicatief vaardig en heb je een representatief voorkomen.

Ondanks dat we rekening moeten houden met de richtlijnen rond COVID is het een ontzettend leuke baan waarin je werkzaam bent in een jong en gedreven team. Alle meetings die normaal gesproken fysiek plaatsvinden zijn nu allemaal online, we werken via Teams. Wij doen er alles aan om te zorgen dat iedereen in contact met elkaar blijft nu we elkaar niet dagelijks op kantoor kunnen zien. Zo nu en dan worden er digitale activiteiten georganiseerd.

Wie ben jij?

Je bent enthousiast, leergierig, flexibel en staat sterk in je schoenen. Je werkt reactief en proactief. Daarnaast kun je snel schakelen, toon je initiatief en ben je woonachtig in of vlakbij Amsterdam.

Je beschikt over:

 • Goede beheersing van Microsoft Office;
 • Minimaal hbo werk- en denkniveau (bijvoorbeeld hbo Schoevers);
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
 • 1 – 3 jaar werkervaring in de zakelijke dienstverlening;
 • Affiniteit met vastgoed is een pré.

Wat bieden we jou?

 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een leuke en open werksfeer in een informeel en gedreven jong team, een werksfeer waarin het spel leuk is, maar winnen nog leuker;
 • Learning on the job;
 • Contact met veel leuke klanten;
 • De ruimte om zelf steeds meer inhoud te geven aan de functie;
 • Tijd en locatie onafhankelijk werken;
 • De mogelijkheid om je alle facetten van het vastgoed te leren kennen;
 • Wanneer het weer mogelijk is: wintersport met collega’s, borrels in het Spring Café.

Wie zijn wij?

Spring Real Estate is een snelgroeiende vastgoedorganisatie, waar meer dan 80 mensen werken. Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam-Zuid en onze vestigingen in Arnhem, Den Haag en Utrecht werkt iedereen dagelijks nauw met elkaar samen, van Partner tot stagiair, met allemaal hetzelfde doel: onze opdrachtgevers voorzien van uniek en data-gedreven advies. We hebben grootse plannen met internationale ambitie, daarom zijn we continu op zoek naar talent om onze teams te versterken. Ben jij hét talent dat wij zoeken?

Interesse?

Heb je interesse in deze functie stuur dan je sollicitatie via de site of via werken@springrealestate.nl.

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Ronald Nuijt, Vastgoedadviseur MidCap Investments, via ronald@springrealestate.nl.

Voor vragen met betrekking tot de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Juliette Latri, Recruiter, via werken@springrealestate.nl of 020 658 95 98.

Vragen over de functie

Ronald Nuijt

Vastgoedadviseur MidCap Investments

Vragen over de procedure

Juliette Latri

Recruiter

Solliciteer direct

Naam*

E-mailadres*

Voeg je motivatie toe of upload hieronder

Voeg je motivatie toe
Toegestaan: .gif / .png / .jpeg / .pdf / .doc / .docx (Max. 5 MB)Voeg je CV toe*
Toegestaan: .gif / .png / .jpeg / .pdf / .doc / .docx (Max. 5 MB)